Loading...

Inspiration

Hos oss är valet ditt, Waredorf erbjuder en rad olika ytskick och designer. Låt dig inspireras av förslagen nedan.

Mattlackad

Den matta lacken är både snygg och praktisk då den inte reflekterar fingeravtryck i samma utsträckning som vissa av de glansigare alternativen. Den matta lacken finns i en mängd olika färger, nyanser och toner.

Handtagslöst

Drömmer ni om ett stilrent kök kan den handtagslösa lösningen vara något för er. Slipp alla knoppar och handtag med praktiska push-lösningar eller dolda lister.

Träfanér

Varför dölja de vackra mönstren i träskivorna? Välj träslag och njut av en naturlig känsla i köket.

Country Classic

Det traditionella går aldrig ur tiden. Vår idylliska Country Classic–design ger en känsla av hemtrevnad och långa frukostar.

Högblankt

För er som söker ett riktigt modernt kök föreslår vi den högblanka lacken.

Belysningsdesign

Ge ditt kök det där lilla extra med integrerad belysning. Vi erbjuder LED-lösningar i olika former och färger. Belys dina skåp med spottar eller sätt ljus på tillvaron med en slinga runt köksön.

Swing

Ge ert kök ett svävande intryck. Swing monteras på väggen vilket ger köket ett väldet modernt, lätt och luftigt uttryck.

Piet Boon

I ett samarbete med den holländske designern Piet Bonn presenterar Warendorf tre kök i minimalistisk, tidlös stil. Piet Boon använder neutrala nyanser med en känsla av subtil lyx. Välj bland modellerna Original, Stockholm och London.

För kontoret

Vi erbjuder även stilrika lösningar för det offentliga rummet. Design möter funktionalitet och skapar det perfekta utrymmet, oavsett om köket är en central punkt på kontoret eller ett litet krypin för personalen.

Inredning

Möjligheterna är oändliga! Precis som på utsidan finns en mängd olika funktioner och designer på insidan. Endast fantasin sätter stopp.

Detaljer

Warendorf står för perfektion in i minsta detalj. Samtliga delar förbereds noggrant och genomgår strikta tester innan de levereras till er.